Mødrehjælpen Djurslands lokalforening

Aktiviteter

Babycafe

Babystartpakke (til gravide og vordende forældre, der står i en særlig trængt situation og har brug for en hjælpende hånd til at give baby en god start på livet)

Den rullende kagemand (fødselsdagshjælp) - Den Rullende Kagemand er en hjælp til dig, der af personlige, økonomiske, og/eller helbredsmæssige årsager mangler overskud til at holde børnefødselsdag for dit barn. Den Rullende Kagemand består af en fødselsdagspakke med indhold til at holde en festlig børnefødselsdag.

Oplevelser og udflugter - Det er ikke alle forældre, der har råd til at give deres børn oplevelser på lige fod med deres kammerater. Oplevelser og udflugter er for nogle børnefamilier svære at overkomme eller umulige at få plads til i budgettet. I løbet af året inviterer vi børn og deres forældre bosiddende i Djursland til at deltage i forskellige aktiviteter og udflugter. Det kan være éndagsture til f.eks. forlystelsesparker eller en tur til skov eller strand. Vores fokus er at give børn og forældre positive oplevelser og familieminder samt at styrke fællesskabet i familien og med de øvrige familier på turen.

 

Kontakt

Navn: Bente Have

E-mail: djursland@mhj-lokal.dk