Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frivillige cykler for Frivillig Fredag

Grenaas rickshaw-cykel er kommet i festtøjet og bliver luftet af frivillige og brugere, der inviterer til marked i Grenaa den 29. september.

Rickshaw I Festtoej Op Mod Frivillig Fredag
25. september 2017

Hvis du færdes i Grenaa, kan du i den kommende uge møde en festligt pyntet rickshaw-cykel, der triller ud i Grenaas gader pyntet med flag og balloner. I den sidder frivillige og brugere, der uddeler invitationer til et hyggeligt marked den 29. september kl. 14.00-17.00 foran Turistkontoret i Grenaa. Markedet afholdes i anledning af Frivillig Fredag, der er den nationale dag for synliggørelse og anerkendelse af frivilligheden. I Grenaa kan man møde 24 lokale frivillige sociale foreninger, der viser deres tilbud frem. Imens man går på opdagelse i det store telt, kan man smage mad fra forskellige lande, få lagt ansigtsmaling, deltage i konkurrencer, lave Street Art med unge og Arresten, lytte til akustisk musik fra en lokal sangerinde og nyde en kop gratis kaffe eller te fra Djurslands Banks kaffevogn.

En cykelpilot, en sportsmand og to piger med særlige behov

Rickshaw-cyklen, der triller ud i Grenaas gader, har cykelpilot Ib Kjeldsen i sædet. Ib deltager også ved Frivillig Fredag, hvor han tilbyder en gratis tur og fortæller om Netværk på hjul, der tilbyder ældre gangbesværede at komme ud på tur med cyklen i Grenaa. Foruden Ib kan man med cyklen også møde sportsmanden fra Åstrup IF, Kai Hansen, der på Frivillig Fredag vil byde ind til at være kreativ med naturen, ligesom de er det, når de i Fysisk Aktiv for Sjov - Os med Skavanker tager på tur i skoven m.m. Sidst men ikke mindst indtages cyklen i ugen op til Frivillig Fredag af to unge Grenaa-piger. Pigerne håber, at mange vil komme til Frivillig Fredag, hvor de selv har tilknytning til den lokale forening Diskotek for unge med særlige behov, der arrangerer hygge, socialt samvær og fester for 15-29-årige med indlæringsvanskeligheder og funktionsnedsættelser. Man kan blive klogere på disse og mange flere lokale, frivillige tilbud fredag den 29. september kl. 14-17 foran Turistkontoret i Grenaa.

Frivillig Fredag i Grenaa og Auning

Frivillig Fredag afholdes den 29. september kl. 14-17 i centrum af Grenaa og Auning.

 

Find forening

Lup Transparent

Din frivilligkonsulent

Telefon Transparent

Lokale frivillighistorier

Trae Transparent

Nyheder og nyhedsbrev

Mail Transparent